Peste 400 de solicitări la Ambulanţă, la final de săptămână

432 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 26 ianuarie, ora 00.00– 29 ianuarie, ora 09.00, iar patru persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în patru accidente rutiere, soldate cu opt victime.

De asemenea, echipajele de salvare au intervenit şi în cazul unui bărbat de aproximativ 50 de ani, cu identitate necunoscută, căzut în stradă. Bărbatul era în stare de ebrietate sosirea ambulanţei, potrivit informaţiilor furnizate.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 60, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 52 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 36 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 11 solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte patru solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 11 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu o tentativă de suicid, 13 cazuri psihiatrice, dar şi cu 9 intoxicaţii. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code