Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Peste 400 de solicitări la Ambulanţă, la final de săptămână – Patru persoane au fost găsite decedate

420 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 24 noiembrie, ora 00.00 – 27 noiembrie, ora 09.00, iar patru persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în trei accidente rutiere, soldat cu trei victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 55, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 39 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 41 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 11 de solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte 11 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 14 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu 11 cazuri psihiatrice, dar şi cu o tentativă de suicid.

În ceea ce priveşte persoanele găsite decedate, potrivit informaţiilor furnizate, este vorba despre patru bărbaţi, cu vârste de 46, 60, 73 şi 80 de ani, din localităţile Bogdana, Şoimu (Frumoasa), Turnu Măgurele şi Zimnicea. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code