Peste 400 de solicitări la Ambulanţă, la final de săptămână; patru persoane au fost găsite decedate

442 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 09 februarie, ora 00.00– 12 februarie, ora 09.00, iar patru persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi într-un accident rutier, la Furculeşti, soldat cu o victimă.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 58, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 52 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 31 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 22 solicitări au fost pentru dureri toracice.

Alte nouă solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 24 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu trei cazuri de oameni căzuţi în stradă, cu cinci intoxicaţii, precum şi cu trei cazuri psihiatrice. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code