Peste 400 de solicitări la Ambulanţă la final de săptămână/ Patru persoane au fost găsite decedate

404 solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 12 ianuarie, ora 00.00– 15 ianuarie, ora 09.00, iar patru persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în trei accidente rutiere, soldate cu trei victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 43, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 36 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 26 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 18 solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte şase solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 13 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu două tentative de suicid, cu 8 cazuri psihiatrice, dar şi cu 6 intoxicaţii. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code