Economie

Peste 40 de firme din cinci judeţe şi Bucureşti au confirmat prezenţa la Agralimex anul acesta

Monica DUMITRESCU

Târgul Naţional pentru Agricultură şi Industrie Alimentară “Agralimex” va fi deschis la Alexandria în perioada 28-31 august. Târgul se află la a XXIV-a ediţie şi este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Teleorman. Potrivit directorului Târgului, Stan Pantilie, până acum au confirmat prezenţa peste 40 de firme din Bucureşti şi judeţele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Brăila şi Dolj. Acesta a mai spus că pregătirile pentru organizarea ediţiei din acest an a Târgului “Agralimex” au început încă din decembrie 2013 şi sunt pe ultima sută de metri.

“Târgul organizat de Camera de Comerţ în parteneriat cu Primăria Alexandria, în perioada 28-31 august, este unul din cele mai importante târguri din sectorul agricol din partea de sud a ţării. S-a dezvoltat în ultimii ani chiar dacă s-a accentuat criza economică. Aşteptăm să se prezinte peste 40 de firme. Am ajuns la ediţia a XXIV -a. La primele ediţii se prezentau cinci, şapte firme. Anul acesta, târgul se desfăşoară pe sectoare de agricultură, zootehnie şi industrie alimentară. O să fie prezenţi şi consultanţi în domeniul agricol”, a declarat Stan Pantilie.

Târgul se va desfăşura în pădurea Vedea din municipiului Alexandria pe o suprafaţă de aproximativ şapte mii de metri pătraţi.

Perioada în care se organizează Târgului Naţional pentru Agricultură si Industrie Alimentară Agralimex coincide cu Zilele municipiului Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.