Eveniment

Peste 3.100 de teste COVID-19 făcute la nivelul județului

De la începutul epidemiei, la nivelul județului, au fost efectuate 3.134 teste COVID-19, dintre care 1.687 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman și 655 în cadrul laboratorului Spitalului Județean de Urgență Alexandria au fost făcute, de la debutul epidemiei de coronavirus și până luni, 6 iulie, transmit autoritățile. De asemenea, până la data menționată, la nivelul județului au fost declarate vindecate și externate 140 de persoane, 110 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede – unitatea suport COVID- 19 din județ.
Pe de altă parte, la nivelul județului Teleorman, pentru data de luni, 6 iulie, 1.145 de persoane aveau recomandare de izolare la domiciliu din partea Direcției de Sănătate Publică, în timp ce nicio persoană nu se mai afla carantină instituționalizată.

Numărul cazurilor de infecție cu noul coronavirus confirmate la nivelul județului Teleorman, de la debutul epidemiei și până luni, 6 iulie, a ajuns la 165, conform raportărilor oficiale. În schimb, dintre persoanele confirmate cu COVID-19 la nivelul județului, 13 au decedat până la data menționată.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.