Social

Peste 250 de teleormăneni, participanţi la bursa locurilor de muncă au fost angajaţi

Monica DUMITRESCU

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman a organizat luna trecută Bursa generală a locurilor de muncă în Alexandria, Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele, cu scopul facilitării accesului rapid pe piata muncii a persoanelor aflate în căutarea activă a unui loc de muncă, precum şi pentru a cunoaşte cât mai bine, cerinţele pieţei muncii, ofertele de muncă ale agenţilor economici din judeţ, sau să se (re)orienteze profesional spre meserii, cu posibilitate de angajare în viitor.

În ziua desfăşurării bursei, au fost încadrate în muncă, la nivelul judeţului, un număr de 17 persoane, din care: 1 persoană cu studii superioare, 2 persoane cu studii medii şi profesionale şi 14 persoane fără calificare, în domenii de activitate precum: confecţii textile, construcţii civile, servicii şi comerţ.

Potrivit reprezentanţilor AJOFM Teleorman, la o lună de la desfăşurarea bursei, alte 252 de persoane au fost încadrate în muncă. Cele mai multe persoane, respectiv 190, sunt din rândul celor cu studii medii şi profesionale şi au fost încadrate în domenii de activitate precum: industrial, transporturi, agricol, confecţii textile, construcţii civile, vânzări, pază clădiri, servicii şi comerţ. Au mai fost încadrate 49 de persoane fără calificare, în domenii de activitate precum: industrial, construcţii civile, confecţii textile, servicii şi comerţ şi 13 persoane cu studii superioare, în domenii de activitate precum: agricol, industrial, construcţii civile, economic, vânzări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.