Peste 250 de locuri de muncă vacante la nivelul judeţului

La nivelul judeţului, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman sunt înregistrate, în această perioadă, 266 locuri de muncă vacante, puse la dispoziţie de 39 agenţi economici, în domenii de activitate ca industrial, economic-administrativ, agricol, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, construcţii civile, confecţii PVC, transporturi, pază şi ordine publică, servicii şi comerţ, informează instituţia prin intermediul unui comunicat de presă.

În funcţie de nivelul de instruire, persoanele cu studii superioare au la dispoziţie 37 locuri de muncă vacante, în timp ce pentru persoanele cu studii medii şi profesionale sunt vacante 159 locuri de muncă, iar pentru persoanele necalificate sunt disponibile 70 locuri de locuri de muncă.

De asemenea, potrivit sursei citate, la nivelul judeţului Teleorman sunt înregistrate un număr de 40 locuri de muncă pentru ucenici, în domeniul confecţiilor textile.

Defalcat pe agenţii locale/puncte de lucru, cele mai multe locuri de muncă vacante sunt înregistrate pentru Alexandria, respectiv 193 locuri de muncă, puse la dispoziţie de 27 de agenţi economici (domenii: industrial, transporturi, confecţii textile, construcţii civile, alimentaţie publică, medical, vânzări, servicii şi comerţ; 35 locuri pentru persoane cu medii şi profesionale).

Pentru Turnu Măgurele sunt disponibile 10 locuri de muncă, puse la dispoziţie de 3 agenţi economici (domenii: confecţii textile, vânzări,aconomic-administrativ, servicii şi comerţ, pentru persoane cu studii medii şi profesionale), în timp ce pentru Roşiorii de Vede sunt vacante 37 locuri de muncă, oferite de 4 agenţi economici (domenii: confecţii textile şi întreţinere clădiri, 30 de locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 7 locuri pentru persoane necalificate).

Totodată, pentru punctul de lucru Zimnicea sunt disponibile 26 locuri de muncă, puse la dispoziţie de 6 agenţi economici (domenii: industrial, medical, servicii, comerţ şi agricol, două locuri pentru persoane cu studii superioare şi 10 locuri pentru persoanele cu studii medii şi profesionale).

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code