Social

Peste 200 de pensionari din județ vor pleca în stațiuni la sfârșitul lunii

Casa Judeţeană de Pensii Teleorman a publicat lista celor 204 pensionari din judeţ care beneficiază de bilete de tratament în cadrul celei de-a XI-a serii de tichete asigurate de Casa Naţională de Pensii, aceasta putând fi consulată pe pagina de internet a instituției, la adresa http://www.pensiiteleorman.ro/bilete-de-tratament/afisare_seria11_2020.pdf .

Datele de intrare în staţiuni pentru această serie sunt zilele de 26 iulie – 1 august şi, potrivit informaţiilor furnizate de Casa Judeţeană de Pensii Teleorman, pensionarii vor fi cazaţi la hoteluri de două şi trei stele.

Conform sursei citate, beneficiarii biletelor de tratament au fost distribuiţi pentru staţiuni ca Saturn, Olănești, Covasna, Căciulata, Felix, Eforie Nord, Amara, Pucioasa, Herculane, Vatra Dornei, Călimănești, Govora, Eforie Sud sau Mangalia.

Redistribuirea biletelor nevalorificate va avea loc joi, 23 iulie, iar înscrierile pentru redistribuire se vor face miercuri, 22 iulie, atât la ghișeu, cât și telefonic la nr. 0247310540. Lista cu aprobări va fi afișată joi, 23 iulie, mai transmit reprezentanții instituției.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.