Economie

Persoanele necalificate au cea mai mare căutare pe piaţa muncii în Teleorman

Monica DUMITRESCU

În această perioadă, în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, sunt înregistrate un număr de 157 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 17 agenti economici din judeţ, în domenii de activitate, precum: industrial, alimentaţie publică, confecţii textile, construcţii civile, vânzări, servicii şi comerţ. Pentru  persoanele cu studii superioare sunt disponibile 7 locuri, pentru cele cu studii medii şi profesionale, 42 locuri, iar pentru persoanele necalificate, 108 locuri.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează Bursa generală a locurilor de muncă, în data de 28 martie 2014,  începând cu ora 09.00, la Sala Polivalentă din Alexandria şi la sediul Agenţiilor locale din Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele.

Participanţii la acest eveniment vor lua contact cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, vor participa la sesiuni de instruire despre cum se completează un CV şi o scrisoare de intenţie, şi se vor informa din materialele cu privire la măsurile active de ocupare, oferite de A.J.O.F.M Teleorman.

Agenţii economici pot comunica locurile de muncă vacante, la numărul de tel./fax: 0247/311.164 sau la adresa de e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

Serviciului Public de Ocupare asigură persoanelor interesate, în mod gratuit, următoarele măsuri active de ocupare: informare şi consiliere profesională, medierea muncii, formare profesională, stimularea mobilităţii forţei de muncă, bursa locurilor de muncă, caravana ocupării în mediul rural şi în comunităţile de etnie romă, completarea veniturilor salariale ale persoanelor care se încadrează în perioada când beneficiază de indemnizaţie de şomaj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.