Eveniment

Persoană salvată din incendiu

incendiu1Miercuri, 12 noiembrie a.c., la ora 13.01, pe numărul unic de urgență 112, o persoană a solicitat intervenția pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit în apartamentul lui Florian S., din municipiul Alexandria, aflat într-un bloc de locuințe de pe strada Dunării.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria, condus de către lt. Gaiță Vasile, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, care a constatat faptul că focul se manifesta într-un apartament aflat la parterul unui bloc, flăcările cuprinzând bunurile materiale dintr-o cameră, cu posibilitatea propagării la restul locuinței.

Totodată, proprietarul a fost găsit de pompieri căzut în camera în care se manifesta incendiul, semiconștient, acesta acuzând și alte probleme medicale. Persoana a fost scoasă în cel mai scurt timp din apartament, fiind predată pentru îngrijiri medicale și transportarea la spital unui echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Teleorman.

Incendiul a fost localizat și lichidat în mai puțin de 30 de minute, în stadiul în care a fost găsit, valoarea bunurilor salvate ridicându-se la suma de 70000 de lei.

Au ars ori au fost distruse de foc o canapea, un fotoliu, un covor și zugrăveala de pe pereți, valoarea pagubelor fiind apreciată la suma de 1000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, se pare că evenimentul s-a produs din vina jarului/scânteilor provenite de la o sobă cu alimentare, aflată în funcțiune în locuința victimei.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.