Sport

Perioada negocierilor – FCM Alexandria îşi stabileşte lotul pentru următorul sezon

Deşi campionatul judeţean 2013-2014 s-a încheiat de o săptămână, iar sezonul următor este destul de departe – spre sfârşitul lunii august va începe următoarea ediţie de campionat – FCM Alexandria “n-are odihnă”. În ziua de marţi, jucătorii alexăndreni au participat la un antrenament pe stadionul Municipal, dar în paralel au început negocierile pentru contractele jucătorilor pe următorul sezon. În principal este vorba de prelungirea angajamentelor jucătorilor aflaţi în lot la acest moment, dar care expiră pe 30 iunie, însă, surprinzător, au fost chemaţi şi câţiva jucători din afară, pentru o eventuală înţelegere. Curios este faptul că la Alexandria au venit doi jucători de la Videle, dar şi din unul din Olt, dar nu ştim dacă s-au înţeles cu FCM şi vor continua la echipă. “Este adevărat, au venit trei jucători la discuţii, însă nu pot spune deocamdată dacă se va concretiza vreun transfer. În aceste zile se va discuta cu jucătorii cărora le expiră contractele, vom vedea cine vrea să continue la echipă, iar în funcţie de rezultatul acestor discuţii, vom vedea ce posturi rămân pentru a fi acoperite. Este devreme să spunem când se va şti lotul definitiv”, a spus antrenorul secund al FCM-ului, Sorin Albeanu.

În condiţiile în care preşedintele clubului FCM, Emanoil Stoica, a transmis foarte clar faptul că nu vrea să facă nici o declaraţie presei – “nu pentru că nu m-aş gândi la publicul local, ci pentru modul în care presa a prezentat activitatea echipei noastre”, după cum a spus, vom căuta în următoarea perioadă să aflăm starea de spirit şi situaţia echipei de pe alte surse. De asemenea, dacă conducerea clubului sau antrenorul MIrcea Cristescu vor să prezinte un punct de vedere vizavi de tratativele cu jucătorii, obiectivele echipei pentru următorul sezon sau orice alte aspecte legate de FCM Alexandria, îi aşteptăm să o facă în paginile ziarului nostru.

 

S-a vorbit despre FCM în Liga a III-a!

În ultima perioadă, s-a tot vorbit despre eventualitatea participării echipei FCM Alexandria în Liga a 3-a, deşi în sezonul recent încheiat alexăndrenii au evoluat în campionatul judeţean. Zvonul respectiv se pare că a avut un sâmbure de adevăr, lucru confirmat de secundul Albeanu, dar care a ţinut să lămurească toate aceste discuţii: “Zvonistică a existat, dar nu cred că este posibil, eu, din ce ştiu, din informaţiile pe care le am de la federaţie, se pare că singurele echipe care au dreptul să revină în Liga a 3-a, sunt cele care au retrogradat pe plan sportiv, în cazul unor locuri libere. În rest, echipe din Liga a 4-a care vor să se înscrie în Liga a 3-a, ştiu că nu se poate”. Şi, a ţinut să mai spună antrenorul Albeanu, care a făcut declaraţiile respective din punct de vedere personal, “dacă ar fi posibil, cred că echipa s-ar înscrie, cu condiţia să fie de acord Comitetul executiv, dar cred că s-ar dori”.

B. Pană

13 Comments

 1. litbarschi

  SE PARE CA PANA LA URMA ,VOR FI DATI AFARA ,CRISTESCU SI ALBEANU,INSA AR FI TREBUIT SA PLECE SI MANOLE ,SI CARE MAI SUNT PE ACOLO.
  PROIECTUL LOR A FOST UN ESEC TOTAL SI AR FI TREBUIT SA PLECE TOATA LUMEA,NU SA IL SCOATA PE CRISTESCU TAP ISPASITOR PT TOATE.
  ALBEANU SI MANOLE SUNT IN CARDASIE ,SI L-AU MANCAT PE MIRCEA.ASTEPTAM MAREA SURPRIZA,IN URMATOARELE ZILE.
  D-LOR V-A VENIT RANDUL.B CIOBANU ,PISICA,MANOLE ,PERVESILOR,AFARA ,IN SFARSIT D-UL PRIMAR SI-A DAT SEAMA CE INCOMPETENTI ARE LANGA EL.
  FELICITARI D-ULE PRIMAR,

 2. Scuze, am uitat să notez, totuşi, o mare calitate pe care o are Mircea Cristescu. E vorba de… laşitate! Nici măcar o singură dată nu a avut curajul să declare ceva oficial despre echipă, despre rezultatele mai mult decât mediocre pe care le-a avut. Doar pe la începutul campionatului, parcă după ruşinoasa înfrângere de la Brânceni, a spus că „nu are jucători de valoare în lot, că toţi sunt lipsiţi de experienţă…” De fapt, chiar a spus adevărul. Marea majoritate a jucătorilor, cel puţin 13, 14 dintre ei, nu aveau deloc experienţă de… Liga 4, pentru că jucaseră doar prin Ligile 2 şi 3, mai ales „celebrii” Răducu, Tudor…

 3. Daca ar cauta cineva in CV-ul lui Mircea Cristescu o realizare cât de cât notabilă, ar trebui să facă săpături mari, mari…
  Exceptând plecările de la conducerea echipelor în toiul campionatelor – Alexandria, Turnu Măgurele -, de substituirile de jucători în campionatul de juniori şi… încasarea taxelor pentru aşa zisa lui şcoală de fotbal, nu mai găseşti nimic!
  Poate că se vor gândi mai bine actualii sau viitorii conducători ai clubului din Alexandria şi nu vor mai face greşeli, nu-i vor mai prelungi contractul!
  Cât despre Albeanu, el nu are nici o vină în afară de aceea de a se crede antrenor. La FCM a ajuns că… trebuia!?!

 4. Trebuie facuta reorganizare la FCM, este clar, iar acest lucru este neaparat nevoie sa inceapa cu conducerea, de la Stoica, pana la banca tehnica, Cristescu si Albeanu out

 5. Negociati degeaba,nu jucatori sunt problema ,ci banca tehnica,cristescu si albeanu,si nu in ultimul rand conducerea clubului este de vina pt ca nu i-a dat afara mai devreme ,cand se mai putea face ceva.
  Tot o sa ii dati afara pe jucatori ,aduceti alti,degeaba ,problema ramane tot banca tehnica.
  Si eu sunt pt plecare

 6. AFARA CU TOTI

 7. Sunt pt afara cu MANOLE ,CRISTESCU SI ALBEANU

 8. SUNT PT AFARA CU MANOLE ,CRISTESCU ,ALBEANU SI TOTI JUCATORII CU SALARII MARI:FL.RADU,LATEA,RADUCU SORIN,TUDOR

 9. Afara manole,cristescu,albeanu.

 10. Sunt pt afara

 11. Bogdane numai sterge mesajele, sa vada si domni de la fcm ce parere are lumea despre ei,vezi poate te scoate pe tine vinovat pt esecul lor.
  Sunt de vina alti nu ei,este de vina maseurul popescu,este de vina oricine,toti pe cei care si-au batut joc de ei.
  Domni conducatori,tentative de antrenori va sapati singuri groapa,o sa cadeti singuri in ea unu cate unu.
  Din momentul acesta votez pt plecarea acestor incompetenti.
  Cei care sunteti pt plecarea lor postati mesaje.
  CAMPANIA JoS MANOLE,Cristescu,albeanu,

 12. Albeanule esti bun de purtator de cuvant ca de antrenorat este greu.
  Ati ajuns sa va mancati intre voi.L-ai mancat pe cristescu, mai ai putin si ii iei locul.
  Pleaca tusea vine junghiu(cristescu-albeanu).
  Ramai albeanule cu copii tai, lasai pe alti priceputi,tu l-ai mancat pe cristescu,tu i-ai facut echipa.

 13. Sunteti nesimtiti,plecati cu toti,va dat botea cu branceni lectie de fotbal.
  Cine mai negociaza?Ce mai negociaza?
  Sa plece toata lumea,cea mai slaba conducere,cei mai slabi antrenori,la fcm.
  Felicitari lui gabie,si lui botea ,oameni care au adus trofee echipelor lor.
  Negociaza cu cine?Niste nepriceputi,va afundati in anonimat.
  Plecati acum cu fruntea sus,rasilor?
  Negociati ca oricum l,va bate botea si la 12 noaptea.
  Manole pleaca ca te musca mingea de fotbal,nu de tenis,cristescule ne-ai dovedit esti cel mai slab,,albeanu nu are nici o treaba este penibil,jucatori precum tudor, miky,radu,raducu cei cu salarii enorme(2000-2500),catastrofe.
  Rasilor plecati.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.