Sport

Performanţe la nivel juvenil – Medalie de aur pentru un tânăr atlet din Alexandria

Recent, a avut loc la Bucureşti, pe stadionul “Iolanda Balaş”, Campionatul naţional de aruncări lungi, competiţie rezervată celor mai mici atleţi, copii 1, 2 şi 3, şi juniorilor 3. Între participanţi s-au regăsit şi câţiva sportivi teleormăneni, care au avut prezenţe onorabile, iar la final s-au obţinut două rezultate deosebite. În concursul de aruncarea mingii de oină, sportivul Alberto Raicu, legitimat la CSS Alexandria (antrenor Mihai Haită) a avut cea mai bună aruncare din concurs şi a obţinut locul 1 la categoria copii 3; de asemenea, performanţa sportivului alexăndrean a fost completată de o medalie de bronz, reuşită de sportivul Alexandru Ionuţ Bratu (legitimat la CSS Turnu Măgurele, antrenor Lucian Ogrăzeanu), iar în primele şapte locuri regăsim încă doi alexăndreni. “Din punctul nostru de vedere a fost un concurs reuşit, practic prin această medalie de aur, noi ne-am îndeplinit obiectivul în acest an, însă mai sunt naţionalele în aer liber, din vară, la care putem obţine cel puţin o medalie”, a spus antrenorul Mihai Haită. În ce priveşte pe sportivul Alberto Raicu (9 ani), sportiv care practică atletismul de peste doi ani de zile, antrenorul alexăndrean s-a arătat mulţumit de performanţa reuşită, în condiţiile în care a plouat pe parcursul competiţiei desfăşurată în Bucureşti. Să mai punctăm faptul că, la Naţionalele de aruncări pentru copii / juniori 3 secţia de atletism a CSS Alexandria a fost reprezentată prin patru sportivi, pregătiţi de antrenorul Mihai Haită.

Rezultatele obţinute de sportivii teleormăneni la Campionatul naţional de aruncări lungi, Juniori 3, copii 1, 2,3, au fost următoarele:

– aruncarea mingii de oină (copii 3): 1. Alberto Florentin Raicu (CSS Alexandria), 27,62 m; 3. Alexandru Ionuţ Bratu (CSS Turnu Măgurele), 26,80 m; 6. Valentin Alexandru Preda (CSS Alexandria), 23.07 m; 7. Petrică Adrian Furnică (CSS Alexandria), 19,15 m.

– aruncarea discului (juniori 3): 7. Florentina Marinela Pavel (CSS Alexandria), 24,21 m.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.