Sport

Performanţă notabilă – Călin Pistolea a fost inclus în stafful echipei naţionale de fotbal feminin

calin pistoleaÎn ultima perioadă, fotbalul feminin din Alexandria a cunoscut o creştere valorică, şi nu numai, la nivel naţional, iar rezultatele se văd atât la nivel de senioare, unde activează echipa Universitatea Alexandria, cât şi la junioare, acţiunile de selecţie şi atragere a unui număr cât mai mare de sportive şi-au produs efectele scontate. De asemenea, antrenorul de care se leagă performanţele fotbalului feminin în Alexandria este Călin Pistolea, tehnicianul în vârstă de 26 de ani al echipei Universitatea. El a fost numit selecţioner al echipelor naţionale de junioare Under 15 şi Under 16, echipe care în cursul lunii martie vor desfăşura câte o acţiune de selecţie şi pregătire. Despre aceste acţiuni, dar şi primele experienţe ca selecţioner la lotul naţional, Călin Pistolea a spus: “Deocamdată, nu am fost în postura de selecţioner, abia în luna martie va fi prima acţiune cu lotul naţional, este vorba de acţiunea lotului naţional Under 16. Vor fi câteva zile de pregătire, la baza federaţiei de la Mogoşoaia, perioadă în care vom face şi două jocurile de verificare, după care vom fi angrenaţi cu acţiunea lotului naţional Under 15, împreună cu care vom merge într-un turneu de pregătire în Malta. Sper să iasă cât mai bine după aceste acţiuni, în care obiectivul principal este omogenizarea lotului şi creşterea în valore a echipei”.

Pe lângă participarea la acţiunile loturilor naţionale de fotbal feminin junioare, U-15 şi U-16, antrenorul Călin Pistolea a fost cooptat la început de an în stafful primei reprezentative a României, care urmează să participe la un turneu de verificare în Croaţia. “Am fost inclus în stafful echipei naţionale de senioare, care va participa în Croaţia, la Istria Cup, unde sperăm să avem rezultat cât mai bune. la echipa naţională de fotbal feminin senioare, selecţioner este Mirel Albon, iar din punctul meu de vedere, faptul că am fost inclus în staff, ca antrenor secund, este o onoare, dar care mă obligă să demonstrez că merit să fiu prezent acolo”, a mai spus Călin Pistolea.

Până în prezent, antrenorul Pistolea s-a evidenţiat pe banca echipei Universitatea Alexandria, singura pe care a pregătit-o în carieră.

B.Pană

One Comment

  1. un baiat deosebit,cu bun simt,care face cinste sportului teleormanean SUCCES CALIN !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.