Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Percheziții în Teleorman – agenți de poliție implicaţi în luare de mită, abuz în serviciu şi fals material în înscrisuri oficiale

Vineri, 10 noiembrie a.c., ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Teleorman și Structura Centrală, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, au pus în executare 5 mandate de percheziție, într-o cauză care vizează săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, abuz în serviciu și fals material în înscrisuri oficiale.

În fapt, în perioada iulie-noiembrie 2017, agenți de poliție rutieră din cadrul unei unități de poliție au pretins și primit sume de bani pentru a nu lua măsurile ce se impuneau față de conducători auto depistați că au încălcat legislația rutieră sau nu și-au îndeplinit îndatoririle de serviciu cu ocazia constatării unor încălcări ale prevederilor privind circulația pe drumurile publice.

Trei dintre percheziții s-au desfășurat la birourile agenților de poliție, iar două la autospeciale utilizate de aceștia. În cauză cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Din informaţii primite pe surse reiese că agenţii de poliţie implicaţi aparţin de Poliţia Rutieră a municipiului Roşiorii de Vede.

2 Comments

  1. Ana Anitza says:

    Sa.i aresteze pe toti ca nu vor decat spaga. Daca vrei sa obtii permisul si nu dai spaga dai de 7-8 ori daca ai noroc sa nu.ti expire scoala ca altfel o faci iar. Te trezesti cu frana calcata din senin , ajungi la padure si afli ca nu ai luat nu stiu ce viraje bine si asa mai departe. Alti abia pleaca dn rampa, conduc dezastruos si la padure ,, felicitari, ati fost admis”!

  2. Marcu says:

    La RdV comandantul Alin GHENEA este cel care acopera toti militienii manjiti, in frunte cu POPESCU!Afara cu gunoaile!!!!

Leave a Comment

*

code