Eveniment

Percheziţii în Teleorman la persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale de pe Şoseaua Naţională de Centură Bucureşti

În dimineaţa zilei de miercuri, poliţiştii au efectuat 10 percheziţii în judeţele Ilfov, Teleorman şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale. La data de 29 aprilie 2015, 40 de poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Ilfov şi Teleorman au efectuat 10 percheziţii la domiciliile mai multor persoane, din judeţele Teleorman, Ilfov şi municipiul Bucureşti.

Activităţile s-au efectuat în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, în care 10 persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii mai multor furturi din societăţi comerciale. Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2014 şi până în prezent, cei în cauză, folosindu-se de autoturisme şi autoutilitare, s-ar fi deplasat la depozitele de pe Şoseaua Naţională de Centură Bucureşti, de unde ar fi sustras produse electrocasnice, electronice, articole de vestimentaţie, centrale termice, precum şi alte bunuri, pe care ulterior, le-ar fi comercializat în târguri sau pieţe. Potrivit IGPR, prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională estimat în prezent este de 350.000 de lei. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.