Eveniment

Percheziţii domiciliare efectuate de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor. 11.000 ţigarete confiscate, dosar penal întocmit pentru evaziune fiscală

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală pe numele a două persoane, cercetate sub aspectul comiterii infraciunilor de evaziune fiscală, deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, cu marcaj necorespunzător, peste limita de 10.000 ţigarete şi  contrabandă.

S. Petrică de 44 ani din mun. Bucureşti şi I. Marius de 30 ani din com. Săceni, jud. Teleorman sunt cercetaţi după ce, cu ocazia a patru percheziţii domiciliare efectuate în mun. Bucureşti şi com. Săceni, au fost identificate 11.000 ţigarete aflate în pachete marcate necorespunzator, cu timbru fiscal din Republica Moldova.

Ţigaretele au fost ridicate în vederea cercetărilor, odată cu suma de 1300 lei, provenită din comercializarea de astfel de ţigări.

Din probele administrate în cadrul dosarului penal a rezultat achiziţia şi comercializarea cantităţii totale de 33.000 ţigarete nemarcate fiscal/ marcate necorespunzător. Cei doi suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.