Politic

Pentru Pîrvulescu, preluarea atribuţiilor lui Almăjanu a fost un demers necesar, prioritară este finalizarea procesului de unificare cu PDL

Indisponibilitatea deputatului Marin Almăjanu, mâna de fier din organizaţia PNL Teleorman, a impus preluarea atribuţiilor de către unul dintre liderii liberalilor teleormăneni. Şi, cum era de aşteptat, în cadrul PBJ de joi, 22 aprilie, s-a hotărât că cel mai potrivit pentru a prelua conducerea partidului este Eugen Pîrvulescu, prim-vicepreşedinte PNL Teleorman şi cunoscut ca mâna dreaptă a deputatului Almăjanu.

Contactat teleofonic, Eugen Pîrvulescu a confirmat preluarea atribuţiilor preşedintelui PNL Teleorman, Marin Almăjanu, pe perioada absenţei acestuia de la cârma organizaţiei judeţene a liberalilor.

„A fost o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al vechiului PNL, la care au participat aproximativ 35 de membri. Organizaţia din Teleorman este o organizaţie puternică, PNL este un partid democratic, în care este normal să existe pareri diverse, dar pot să spun că la şedinţa de miercuri nu au existat disensiuni. S-a ajuns la un consens pentru că trebuie să existe oficial cineva care să preia atribuţiile domnului preşedinte Almăjanu, până când va fi disponibil din nou, iar acest lucru s-a întâmplat nu pentru că vreau eu sau pentru că vrea altcineva, ci pentru că aşa este normal. Nu se pune problema unui interimat, nu este cazul, pentru că PNL Teleorman are preşedinte, este vorba numai despre o preluare a atribuţiilor domnului Almăjanu, pentru o perioadă, încă nu se ştie care”, a declarat Eugen Pîrvulescu, prim-vicepreşedinte PNL Teleorman, referitor la subiect.

Totodată, liberalul a ţinut să specifice faptul că deciziile luate în cadrul BPJ ţin de bucătăria internă a partidului, priorităţile pentru perioada următoare fiind finalizarea procesului de unificare cu vechiul PDL şi pregătirea anului 2016, un an puternic electoral. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. nea marine nea marine vezi ce fac pastilele

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.