Social

Pensii de peste 125 de milioane de lei plătite în luna aprilie

În luna aprilie, la niveul județului Teleorman, au fost plătite pensii și indemnizații în sumă de 125.497.427 lei au fost plătite pentru aproximativ 100.570  de beneficiari de asigurări sociale, transmit reprezentanții Casei Județene de Pensii Teleorman. De asemenea, au fost acordate și 351 de ajutoare de deces, în sumă totală de 1.894.724 lei.

În perioada menționată au fost depuse 234 de cereri de pensionare pentru cazuri noi și alte 118 cereri privind recalcularea drepturilor de pensie, mai arată sursa citată.

De asemenea, reprezentanții Casei de Pensii au înregistrat și opt cereri privind stabilirea unor drepturi de pensie comunitară sau confirmarea stagiului de cotizare realizat în România și au eliberat 50 formulare – Notificarea calității de neasigurat în sistemul de Securitate Socială din România.

“A efectuat un număr de 1.844 tranzacții reprezentând: drepturi noi, modificări de pensii și indemnizații, recalculări, modificări conturi, modificări de adrese, modificări de nume, schimbarea modalității de plată, corecții CNP, acordare taloane CFR, înființări și lichidări conturi, sistări și suspendări de la plată – dosare de pensii ca urmare a decesului ori alte cauze, transferări dosare pensii și/sau indemnizații precum și rețineri de pensii”, se mai arată în raportul instituției pentru luna aprilie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.