Eveniment

Pe întuneric, poţi să ţi-o iei: directorul Casei de Cultură Alexandria e lovit la cap

Ioan DUMITRESCU

Se pare că pana de curent indusă de neplata facturilor la CEZ a adus în Casa de Cultură din Alexandria o beznă totală, şi chiar de durată, şi numai atât. Heblul tras de cei de la Electrica pentru neplata datoriilor acumulate de Casa de Cultură se pare că l-a împiedicat pe directorul aşezământului, cel mai longeviv director din Teleorman, director de peste 29 de ani, timp în care a fost împuşcat Ceauşescu, s-au ridicat şi au căzut guverne, doar Constantin Mocanu a rămas pe post, fiind apreciat drept cel mai bun care nu a făcut nimic rău şi, în general, nimic; l-a împiedicat întunericul la propriu, atât de tare, încât se pare că ar fi căzut cu capul de podea şi s-a rănit, că doar nu l-o fi bătut cineva, vreunul dintre chiriaşi, care şi-au plătit sau nu curentul.

Oricum ar fi, directorul Constantin Mocanu se poate mândri cu faptul că, fără să se remarce prin ceva, devine subiect de presă, chiar şi cu capul spart, fără să facă altceva nimic. Dacă s-a împiedicat sau dacă a fost molestat, dacă a suferit o corecţie din partea vreunui creditor sau, pur şi simplu, dacă nu s-a întâmplat nimic, directorul Mocanu de la Casa de Cultură din Alexandria va rămâne în memoria celor care l-au cunoscut ca personificarea eternităţii degeaba. Cu toate astea, directorul este o fiinţă simpatică care nu a cunoscut ce este truda de nici un fel, dar care, înconjurându-se de lingăi,  s-a simţit şi se simte bine în viaţă.

2 Comments

  1. Dumnezeu nu doarme!Si acesta e doar inceputul caderii aceste familii asa zis ” onorabile”, dar care ascunde multe secrete murdare.

    • Daca d-voastra stiti aceste secrete murdare de ce nu le faceti publice? Cainii latra…vorba aia….invidia e mare!! Succes oricum!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.