Eveniment

Pe 8 martie, femeile au liber la Ştrandul Alexandria

Carmen Dumitrescu

De la deschiderea sa şi până în prezent, Ştrandul Alexandria a fost vizitat şi utilizat de un număr foarte mare de persoane, venite nu numai din reşedinţa de judeţ, ci din toate zonele urbane şi rurale ale Teleormanului. Ca atare, era de aşteptat că obiectivul să sufere un grad de uzură  care trebuie remediat, înainte de sosirea sezonului cald, când numărul aşa-zişilor “consumatori de ştrand” este foarte mare. În acest sens, municipalitatea alexăndreană a luat decizia de a începe, aşa cum face anual, curăţenia şi revizia generală în cadrul complexului sportiv şi de agrement.  Şi lucrurile au decurs ca la carte, astfel că la data de 1 martie, Administraţia Domeniului Public a anunţat redeschiderea Ştrandului Alexandria, după o scurtă perioadă de pauză. Mai mult, pentru că la scurt timp după deschidere este Ziua Femeii, toate doamnele şi domnisoarele sunt aşteptate în cadrul complexului sportiv şi de divertisment, unde vor putea intra gratuit. Ca atare, pe 8 martie, toate femeile care vor dori să se bucure de facilităţile Ştrandului Alexandria sunt aşteptate pentru a petrece o zi a lor ceva mai specială, având asigurată intrarea liberă.

Pe de altă parte, alexăndrenii vor putea beneficia în continuare de cursurile de înot şi de posibilitatea de a petrece timp de calitate în cel mai modern complex sportiv şi de agrement din zona sudică a ţării.

Pentru cei care nu ştiu sau au uitat, potrivit Regulamentului de funcţionare al ştrandului, cursurile de înot se vor desfăşura în cursul zilei după un program propus de instructorul de înot şi aprobat de conducerea Administraţiei Domeniului Public, în funcţie de solicitări. Acum, având în vedere şi solicitările numeroase ale terenului de fotbal, e posibil ca şi programul de funcţionare al complexului să fie ajustat la schimbarea anotimpului, dar asta se va întâmpla probabil într-o şedinţă viitoare a Consiliului local.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.