Sport

Pauza de iarnă este mai scurtă – FCM Alexandria se reuneşte pe 14 ianuarie!

Aflată pe locul 3 în clasamentul Ligii a 4-a judeţeană, FCM Alexandria se poate spune că este cea mai grăbită echipă în ce priveşte reluarea pregătirilor. După startul de sezon nu tocmai reuşit, în care a pierdut câteva puncte care au dus-o în final pe locul al treilea al podiumului judeţean, echipa pregătită de Mircea Cristescu şi Sorin Albeanu a obţinut o serie de rezultate care au confirmat că este pe un drum ascendent. Evoluţiile din ultima parte a turului de campionat, plus cel mai bun atac din campionat, au atras atenţia asupra formaţiei alexăndrene, ultima participantă din Teleorman la nivel divizionar.

Acum, când majoritatea echipelor se află în vacanţă, iar pentru multe din acestea pregătirile sunt încă departe, FCM Alexandria se gândeşte la reluarea antrenamentelor. În data de 14 ianuarie a.c., lotul de jucători aflaţi sub contract cu clubul alexăndrean se va reuni la stadionul Municipal, în vederea antrenamentelor pentru retur. Cu acest prilej, se va afla şi care sunt noutăţile lotului – pentru că, în ultima parte a sezonului trecut, antrenorul Mircea Cristescu şi-a exprimat dorinţa de a face câteva achiziţii care să întărească forţa lotului, dar şi cine va pleca – dacă va pleca cineva.

Toate acestea vizează un singur obiectiv major: câştigarea campionatului judeţean Liga a 4-a, urmată de câştigarea barajului pentru promovare în Liga a 3-a. “Nu renunţăm la gândul promovării chiar în acest an, noi toţi suntem hotărâţi să reuşim acest obiectiv, diferenţa faţă de primul loc nu este deloc mare, astfel că putem recupera în retur punctele şi vom reuşi să câştigăm campionatul”, a spus după ultimul joc al anului 2013 antrenorul Cristescu. Iar jucătorii, de cel mai experimentat, până la cel mai tânăr, toţi sunt hotărâţi să obţină promovarea în vara acestui an la nivelul Ligii a 3-a.

Linia de clasament cu care a încheiat turul de campionat FCM Alexandria arată astfel:

3. FCM Alexandria                             15      11      2        2        56-12 35 (14)

Principalii marcatorii ai lotului alexăndrean, care sunt şi golgheterii Ligii a 4-a la jumătatea competiţiei, au fost: Cătălin Alexandru Bădăuţă (13 goluri), Cristian Pârjolea şi Florin Radu (fiecare cu 11 goluri).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.