Economie

Patru primării din județ au primit peste 2,7 milioane de lei pentru lucrări realizate prin PNDL

Plăți de 2.711.543 de lei au fost făcute, miercuri, 27 mai, către primăriile din patru localități din județ, pentru decontarea lucrărilor realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), transmit reprezentanții Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

La nivel național, au fost semnate plăți pentru decontarea lucrărilor realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) la 268 de obiective de investiții, între acestea și patru din Teleorman. Astfel, către Izvoarele a fost virată suma de 870.438,97 lei, către Ciolănești suma de 801.967,05 lei, către Călinești suma de 464.745,41 lei, iar către Videle suma de 574.391,60 lei.

Programul Naţional de Dezvoltare Locală are ca obiectiv general echiparea unităţilor administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educaţională, de sănătate şi de mediu, sportivă, social-culturală şi turistică, administrativă şi de acces la căile de comunicaţie, iar valorile alocărilor multianuale de la bugetul de stat sunt egale cu sumele înscrise în contractele de finanțare multianuale încheiate între minister și beneficiarii obiectivelor de investiții.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.