Social

Patru noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Patru noi cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman, în ultimele 24 de ore, potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică. Astfel, conform surei citate, numărul cazurilor de COVID-19 confirmate în rândul teleoermănenilor a ajuns la 128 de la debutul epidemiei de coronavirus și până sâmbătă, 23 mai.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Teleorman, de la începutul epidemiei și până vineri, 22 mai, la nivelul județului, au fost efectuate 1.351 teste COVID-19, dintre care 631 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman.

Conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în centrele de carantină funcționale erau cazate, vineri după-amiază, 86 de persoane. În ceea ce privește persoanele izolate la domiciliu, numărul acestora a ajuns la  771.

La nivel național, numărul persoanelor confirmate cu COVID-19 a ajuns la 17.857 până sâmbătă, 23 mai, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate alte 145 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Din totalul persoanelor confirmate, 11.187 s-au vindecat și au fost externate din unitățile medicale, iar alte 1.170 au decedat după ce au contractat virusul.

One Comment

  1. Vedeti in Alexandria umbla gasti de tineri adolescenti cate 7-10 fara masti, fumeaza, scuipa pe jos si lasa sticle si gunoi. In parvuri, in parcarea finantelor publice, pe strazile din jurul finantelor si consiliului pe scarile transformatoarelor e plin de gasti care nu respecta nicio distantare sociala.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.