Politic

Partidele politice şi instituţiile publice din Teleorman primesc colindători

Carmen Dumitrescu

În această perioadă, cele mai multe dintre instituţiile publice din Teleorman s-au îmbrăcat de sărbătoare şi aşteaptă colindătorii. Nici partidele politice nu se lasă mai prejos şi au pregătit tot felul de acţiuni menite să demonstreze că generozitatea rămâne una dintre cele mai preţioase atu-uri umane şi că ea trebuie pusă în valoare măcar de câteva ori pe an. Astfel, municipalitatea primeşte în aceste zile colindători, fiind vorba despre elevi şi copii de la instituţiile de învăţământ din Alexandria, oferindu-le celor mici dulciuri şi având grijă, aşa cum am mai precizat şi cu altă ocazie, să-i şi recompenseze pe toţi cei care au făcut performanţă în acest an. Colindători sunt aşteptaţi şi la Instituţia Prefectului, cei mici pregătind pentru aceste evenimente recitaluri speciale, care reuşesc de fiecare dată să impresioneze autorităţile.

În ceea ce priveşte partidele politice, unele dintre acestea primesc colindători, în timp ce altele se dedică unor acţiuni umanitare, menite să aducă o bucurie de Crăciun unor familii care se confruntă cu dificultăţi financiare.

Democrat-liberalii vor primi colindători în cursul zilelor de vineri la sediul judeţean şi de luni la sediul Organizaţiei Municipale Alexandria, fiind aşteptaţi atât copii de la instituţiile de învăţământ, cât şi grupuri spontane care doresc să încânte politicienii cu momente artistice speciale. Potrivit lui Florin Titirişcă, la sediul municipal al partidului sunt aşteptate şi câteva trupe muzicale din judeţ care doresc să îi încânte pe politicieni şi pe invitaţii lor.

Şi Partidul Mişcarea Populară va primi colindători la finele acestei săptămâni, fiind aşteptaţi elevi ai instituţiilor de învăţământ din judeţ la sediul formaţiunii politice din Alexandria, Adrian Florescu intenţionând să recompenseze momentele speciale cu daruri simbolice, specifice sezonului.

În acest timp, PNL Teleorman, prin vicepreşedintele Eugen Pîrvulescu şi liderul intermar al Organizaţiei de Femei, Raluca Fedeleş organizează la acest final de săptămână o serie de acţiuni umanitare în zona Zimnicea. Acţiunea se va derula pe parcursul a trei zile în mai multe localităţi din judeţ. Astfel, în cursul zilei de miercuri, 18 decembrie, Eugen Pîrvulescu şi echipa lui au mers la 11 familii cu dificultăţi financiare din localităţile Năsturelu, Bujoru, Bragadiru şi Pietroşani cărora le-au oferit pachete de sărbători, constând în produse alimentare, brazi de Crăciun şi ornamente pentru brad. Potrivit lui Pîrvulescu, acţiunea va continua până vineri, fiind acoperite 19 localităţi din zona Zimnicea.

Şi alte instituţii publice din judeţ aşteaptă colindători în această perioadă, pentru că numai aceste momente reuşesc să transforme această perioadă a anului într-una cu totul şi cu totul specială care spune multe despre nevoia de a oferi şi de a fi solidari cu ceilalţi, mai ales atunci când aceştia se află în dificultate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.