Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Parlamentarii vor participa la deschiderea anului şcolar, în teritoriu/ Deputatul ALDE Calotă Ică a ales Şcoala de la Frăsinet

Deputaţii nu vor lucra în Parlament la începutul săptămânii viitoare, ziua de luni fiind alocată activităţilor în teritoriu, respectiv festivităţilor de deschidere a noului an şcolar. Aceeaşi decizie a fost luată şi de conducerea Senatului, astfel că şi senatorii îşi vor petrece prima zi din săptămână în circumscripţiile electorale.

Referitor la subiect, deputatul ALDE de Teleorman Calotă Florică Ică a precizat că va participa la deschiderea anului şcolar la Frăsinet, acolo unde partidul din care face parte a câştigat primăria la alegerile locale de anul trecut.

“Eu mi-aş dori să nu fie cazul să mă rezum la o unitate de învăţământ, dar, având în vedere că evenimentele vor avea loc în aceeaşi zi şi cam la aceeaşi oră, am ales să merg la Şcoala Gimnazială de la Frăsinet, acolo unde partidul din care fac parte a câştigat primăria la alegerile din vara anului trecut”, a declarat deputatul ALDE referitor la subiect.

 

Se anunţă o toamnă încărcată pentru aleşii de Teleorman

 

Pe de altă parte, deputatul ALDE de Teleorman a precizat că sesiunea ordinară care a început de aproape o săptămână este una încărcată, cu multe proiecte de lege importante care aşteaptă să fie discutate şi votate în Legislativ.

“Înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii este un proiect extrem de important şi reprezintă, cu certitudine, o prioritate în această sesiune parlamentară. De asemenea, alte proiecte de legi extrem de importante sunt avute în vedere pentru perioada imediat următoare, printre acestea legea lobby-ului, parteneriatul public-privat, adoptarea noului cod administrativ, care este de altfel aflat în dezbatere publică în momentul de faţă”, a declarat deputatul ALDE de Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code