Parlamentarii de Teleorman susțin familia tradițională

Teleormănenii cu drept de vot sunt așteptați la urne, la finalul acestei săptămâni la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție. Scrutinul va fi organizat sâmbătă și duminică și, pentru a fi validat, este nevoie de o prezență de cel puţin 30% la urne, din numărul total de alegători.

Referitor la organizarea referendumului pentru redefinirea familiei în Constituție au vorbit și aleșii de Teleorman, care, indiferent de culoarea politică, susțin familia tradițională.

“Eu îmi doresc o familie ca a părinților și a bunicilor mei. Familia înseamnă pace, liniște, dar și multă dragoste necondiționată. De aceea, eu voi vota inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie, nu pe cea consimțită între soți”, a spus deputatul PSD de Teleorman, Violeta Răduț.

În ceea ce-l privește pe deputatul ALDE de Teleorman, Calotă Florică Ică a declarat că fiecare membru de partid este liber să voteze așa cum îi dictează conștiința.

“În ședința Biroului Politic Național, la care am participat, alături de colegul meu Samuel Calotă, vicepreședintele ALDE Teleorman, s-a luat decizia ca ALDE să nu se implice în campania pentru referendumul de pe 6 -7 octombrie. ALDE nu se implică în campania pentru Referendum! Am decis ca fiecare membru să voteaze așa cum ii dictează conștiința!”, a precizat deputatul ALDE de Teleorman, Calotă Florică Ică.

Și senatorul PNL de Teleorman Eugen Pîrvulescu s-a declarat un susținător al familiei tradiționale, liderul liberalilor din județ menționând și implicarea sa în strângerea celor trei milioane de semnături necesare organizării referendumului.

“Acum trei ani de zile, ca simplu cetățean, participam la strângerea de semnături, pentru modificarea arti. 48 din Constituția României. Acum trei săptămâni am votat în Parlament pentru organizarea referendumului legat de art. 48 din Constituția României. Astăzi spun categoric că voi vota “DA” la referendum, pentru ca istituția căsătoriei să fie uniunea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie”, a precizat senatorul PNL de Teleorman Eugen Pîrvulescu.

2 Comments

  1. Taifun says:

    Calota glaciara ,Alde si compania,rime! Stiti povestea in care curva spune cind cei doi flacai se razboiau ptr.ea : ‘care veti birui ,tot un barbatel imi veti fi”. Cei doi sa u dezmeticit si si au zis : ‘ Ptr. cine ne razboim noi?.Ptr. tirfa dreacu?.! Si au dat mina amindoi , sa u pupat si au taiat curva in doua cu palosul si au aruncat o la fiare .Apoi fiecare si a gasit cite o romanca credincioasa si au trait fericiti pina la adinci batrineti .

  2. Taifun says:

    Felicitari tuturor care sustin Referendumul si voteaza si “Da”.In teritoriu in Teleorman sfidind pe dul Pirvulescu reprezentantii PNL nu sustin Referendumul. Sint impotriva.Iata,colegii d lui Pirvulescu din Teleorman tradeaza Viata ,familia naturala ,viitorul copiilor fiind impotriva Referendumului in egoismul si inconstienta lor. Ei sustin pe soros ,pe ciolos satanismul si confunda politichia cu actiunea civica . Pacat ca multi subordonati ai d lui Pirvulescu nu gindesc sanatos ca dlui . Il cunosc personal pe d ul Pirvulescu si regret ca multi din jurul d lui le deviaza Nu ma asteptam la asa ceva din partea d lor. Vor trage in jos PNL. Nu au verticalitate. S au uitat prea mult la desene animate dupa miezul noptii si s au indragostit acestia de perversiunile sexuale si astfel sustin anormalul desi si d lor au copii. Se par ca le place sa se ajunga sa li i ia cuplurile de homo sprijiniti de legi dracesti impuse de indivizi cocotati in fruntea U E.

Leave a Comment

*

code