Economie

Parcul auto al județului a ajuns la peste 101.000 de autovehicule

La 31 decembrie 2019 parcul auto al județului ajunsese la 101.480 de vehicule, cu 7.858 de vehicule mai multe decât erau la finalul anului 2018, informează Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor.

În ceea ce privește activitatea desfășurată pe linie de permise de conducere și examinări auto, potrivit sursei citate, pe parcursul anului trecut, au fost examinate, în vederea obținerii permisului de conducere, 10.496 de persoane, de proba practică trecând 5.120 de teleormăneni.

De asemenea, angajații Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor au emis, pe parcursul anului trecut, 14.551 permise de conducere, dintre care 736 de duplicate și alte 8.100 au fost permise de conducere reînnoite.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/a-fost-redusa-perioada-de-suspendare-a-permisului-pentru-soferii-implicati-in-accidente-cu-victime/

În ceea ce privește activitatea desfășurată pe linie de înmatriculare și evidență a vehiculelor, potrivit informațiilor furnizate au fost efectuate 17.634 de operațiuni de înmatriculare/transcriere și modificări și 1.944 operațiuni de radiere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.