Sport

Pamimai Videle – FC Traian 1-0 – Victorie la limită, după un joc mai slab

Partida dintre Pamimai şi una din echipele din partea inferioară a clasamentului, FC Traian, se anunţa una lejeră pentru gazde. Nu a fost să fie aşa, întrucât pe tot parcursul jocului, oaspeţii au arătat o bună pregătire tehnico-tactică, dar şi o pregătire fizică corespunzătoare, astfel că acţiunile ofensive ale gazdelor s-au oprit “din faţă”. Meciul a început cu o fază în urma căreia videlenii au trimis mingea în poartă, însă asistentul Traian Ene a ridicat greşit fanionul, anulând eronat golul, pe motiv de ofsaid la M. Olteanu, deşi acesta se afla cu 2 metri în spatele ultimului apărător (min. 13). Totuşi, în min. 23 s-a deschis scorul, o centrare de pe stânga, a lui I. Alexandru, ajunge la R. Ioniţă, care înscrie cu latul, din mijlocul careului.

În min. 41 gazdele atacă din nou poarta oaspeţilor, T. Muşat prinde un şut puternic pe cadrul porţii, portarul oaspeţilor respinge în faţă, iar M. Olteanu trimite în poartă; totuşi, acelaşi arbitru Ene nu este de acord şi “centralul” anulează” al doilea gol, tot pe motiv de ofsaid. La încă două minute distanţă, o mare ocazie de gol a gazdelor este irosită de Olteanu şi Ioniţă, ambii invitându-se cine să trimită spre poartă, iar fundaşii oaspeţi au respins mingea.

S-a intrat cu 1-0 la pauză, însă repriza a doua a întâlnirii nu avea să se ridice la nivelul celei dintâi. Deşi s-au făcut patru schimbări de către gazde, nu s-a mai reuşit vreun gol, iar singura ocazie cu adevărat periculoasă a gazdelor a fost în min. 50, cânbd Răuţă ratează intercepţia unui balon, la 12 m de poarta adversă, într-o situaţie clară de gol. Odată cu trecerea timpului, pe fondul unei mai bune organizări a jocului de către oaspeţi, gazdele dau dovadă de nervozitate, iar acest lucru a dus la irosirea câtorva situaţii de a marca, însă şi oaspeţii au o mare ocazie, în min. 87, când atacantul Miu a ratat în situaţie de singur cu portarul advers. Până la final nu s-a mai înscris, meciul încheindu-se 1-0 pentru Pamimai, însă antrenorul Cornel Nica s-a declarat nemulţumit de rezultat, îndeosebi pentru numărl mare de ratări ale jucătorilor gazdă.

Pentru Pamimai Videle au jucat: A. Dragnea, T. Muşat, I. Grosu, R. Tămârjan, A. Matache, M. Zamfir, D. Bădănoiu, I. Alexandru, F. Răuţă, R. Ioniţă, M. Olteanu; au mai intrat în repriza secundă I. Năstase, M. Blaga, C. Burlacu, A. Nină.

B. Pană / M. Ionescu (Videle)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.