Politic

OUG 55 tulbură apele în Camera Deputaţilor – Militaru: „Mă opun categoric reprimirii în partid a primarilor care au plecat cu Ordonanţa 55”

Legea de respingere a Ordonanţei 55 naşte controverse în plenul Camerei Deputaţilor, după ce PSD a refuzat propunerea deputatului PNL Ludovic Orban de a pune proiectul pe ordinea de zi, cu toate că acesta nu avea raportul Comisiei juridice.

Contactat teleofonic, deputatul PNL Lucian Militaru a declarat: „Ce face PSD este o încercare de tergiversare, pentru ca legea să fie adoptată în mod tacit în forma actuală, pentru a fi apoi trimisă în Senat şi stabilit acolo ce se va întâmpla.”

Despre ce anume solicită liberalii în privinţa beneficiarilor OUG 55, declarată neconstituţională de CCR, deputatul Militaru a precizat că, în ce-i priveşte pe consilierii locali, municipali şi judeţeni, dar şi pe viceprimari, lucrurile sunt foarte clare, aceştia îşi pierd mandatele. Referitor la primarii traseişti, liberalul a spus că, având în vedere că aceştia au fost aleşi uninominal, există loc de discuţii. Mai mult, acesta a mai spus că a existat chiar o încercare de a ajunge la un consesns cu PSD, dar că demersurile liberalilor au rămas fără ecou.

„În ce mă priveşte, mă opun categoric reprimirii în partid a primarilor care au plecat cu Ordonanţa 55”, a spus Militaru referitor la varianta revenirii primarilor în partidul din care au plecat.

În judeţul Teleorman, de OUG 55 au beneficiat 18 primari, 14 viceprimari, 2 consilieri judeţeni, 104 consilieri locali şi un consilier municipal. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Jigodia de Angelica Iliescu cu care am fost coleg de serviciul la Spitalul Videle cum a tradat PDL si a trecut la PSD?
    De aceasta pasare migratoare Iliescu(nepot al fostului presedinte) ce zici domnule activist al PCR?
    Lucica Militaru ai uitat cand descarcai masinile de butelii la Peco???
    Locul tau este langa cel care te-a format ca activist!
    Este vorba de Bratu asa ca istoria nu se uita!!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.