Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ordine de zi stufoasă pentru şedinţa Colegiului Prefectural

Şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural se va desfăşura miercuri, 29 noiembrie, în sala de şedinţe a Palatului Administrativ, pe ordinea de zi fiind trecute spre a fi dezbătute nouă puncte.

Astfel, în cadrul întâlnirii va fi prezentat raportul privind starea învățământului în anul școlar 2016-2017, în județul Teleorman şi, totodată, va fi făcută o analiză a activității de prevenire a situațiilor de urgență la nivelul unităților de învățământ din județ.

De asemenea, în cadrul şedinţei va fi prezentat şi raportul privind verificarea stării tehnice și funcționale a construcțiilor hidrotehnice cu rol de apărare împotriva inundațiilor de pe râurile interioare din județul Teleorman.

Nu va lipsi de pe ordinea de zi nici informarea privind indemnizațiile prevăzute prin legi speciale și pensii de serviciu reglementate prin acte normative şi, totodată, reprezentantul Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Teleorman va face o analiză a acțiunilor de control desfășurate în primele 9 luni ale anului 2017.

Raportul privind finalizarea campaniei agricole de toamnă şi informarea privind efectuarea controalelor pe cererile fermierilor şi administrative în baza de date și pe teren prin metoda clasică sau prin teledetecție sunt alte două puncte aflate pe ordinea de zi a  întâlnirii, iar prefectul judeţului, Florinel Dumitrescu va prezenta Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului de măsuri pentru organizarea prevenirii incendiilor pe timpul sezonului rece, precum şi Proiectul de hotarâre pentru aprobarea Planului de măsuri necesare în vederea desfășurării normale a activităților economice și sociale în perioada sărbătorilor de iarnă. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code