Eveniment

Ordin de protecție emis de oamenii legii împotriva unui bărbat din Smârdioasa care și-a băgat soția în spital

Un bărbat de 39 de ani, din Smârdioasa, s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie și amenințare, după ce și-ar fi agresat și amenințat soția, informează IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, conflictul a avut loc luni, 29 iunie, când oamenii legii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Smârdioasa, cu privire la faptul că a fost agresată și amenințată de către soț, un bărbat în vârstă de 39 de ani.

Din primele date, se pare că, în timp ce sa aflau la domiciliul comun, pe fondul consumului de alcool și al discuțiilor contradictorii, bărbatul și-ar fi lovit soția cu pumnul în zona feței și ar fi amenințat-o, femeia necesitând îngrijiri medicale, sens în care a fost transportată la spital.

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.