Ora 13.00 – Situaţia actualizată a drumurilor naţionale şi judeţene înschise

Administratorii drumurilor naționale și județene acționează, în continuare, pentru deblocarea tronsoanelor de drumuri închise, dar și pentru menținerea în circulație a principalelor sectoare de drum, astfel încât să existe în permanență rute ocolitoare care să fie folosite, atât de serviciile de urgență (personal medical, pompieri, jandarmi și polițiști), cât și de cetățeni.

Până vineri, 02 martie 2018, ora 20.00, pentru judeţul Teleorman este în vigoare avertizarea Agenției Naționale de Meteorologie de Cod Portocaliu de Ger, când temperaturile maxime vor fi frecvent între -12 și -6 grade, iar cele minime, accentuate de rafalele de vânt, între -22 și -12 grade.

În ceea ce priveşte situația drumurilor naționale și județene închise circulației, joi, 1 martie, la ora 13.00, se prezenta astfel:
DN65A: Rosiorii de Vede – Turnu Măgurele;

DJ 504: Alexandria – Cernetu;

DJ 506: Merișani – Băbăița; Mîrzănești – Teleormanu; Bragadiru – Bujoru; Scurtu Mare – Talpa Ogrăzile;

DJ612A: Roșiorii de Vede (Spital TBC) – Balta Sărată; Crângeni – Plopii Slăvitești;

DJ703: Necșești – Gărăgău;

DJ 612: Călinești – Antonești;

DJ601B: Siliștea – Cosmești;

DC 18: Drăgănești Vlașca – Comoara.

Având în vedere faptul că circulația pe principalele drumuri naționale și județene se desfășoară în condiții de iarnă, fiind îngreunată de zăpada căzută în ultimele zile, teleormănenii sunt sfătuiţi ca, înainte de plecarea la drum, să se informeze în prealabil dacă pe traseul ales nu sunt impuse anumite restricții ori dacă drumul este închis/blocat.

La nivelul structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne (Poliție, Pompieri, Jandarmi, Poliție de Frontieră) sunt în continuare mobilizate importante forțe, gata să intervină pentru sprijinirea populației, salvarea vieții și bunurilor materiale ale acestora cu un număr de 150 de mijloace tehnice.
La punctul de trecere a frontierei de pe raza orașului Zimnicea, circulația cu bacul se menține închisă, iar la Turnu Măgurele, aceasta a fost reluată.

În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, operatorul de distribuție nu a mai raportat că ar mai fi probleme la nivelul județului Teleorman.

Leave a Comment

*

code