Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Opt familii din Teleorman au primit ajutoare de urgenţă de la Guvern

În şedinţa de joi, 5 octombrie, Guvernul a aprobat acordarea unor ajutoare de urgenţă în valoare de aproape 519.000 de lei pentru sprijinirea a 200 de familii şi persoane singure afectate de incendii sau fenomene hidrometeorologice periculoase ori cu probleme grave de sănătate care pot conduce la riscul de excluziune socială. Printre beneficiari sunt şi opt familii sau persoane singure din Teleorman, aflate în situaţii de necesitate cauzate de incendii sau care se confruntă cu situaţii deosebite cauzate de probleme grave de sănătate.

Ajutoarele primite de cei opt beneficiari din judeţul Teleorman se ridică la suma de 16.000 de lei, conform informaţiilor furnizate.

Beneficiarii acestor ajutoare au fost identificaţi în urma anchetelor sociale realizate de către Agenţiile Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, iar sumele alocate provin din fondurile prevăzute cu această destinaţie în bugetul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code