Eveniment

Opt cazuri de COVID-19 înregistrate în Teleorman, în ultimele 24 de ore

Cea mai recentă informare a Grupului de Comunicare Strategică arată că, până vineri, 8 mai, la nivelul județului Teleorman au fost înregistrate 101 cazuri de infecție cu noul coronavirus, cu opt cazuri mai multe față de pecedenta informare, de joi, 7 mai, când în dreptul județului erau trecute 93 de cazuri.

La nivel național au fost înregistrate 14.811 cazuri până vineri, 8 mai, de la precedenta informare fiind confirmate alte 312 cazuri de îmbolnăvire.

Din totalul persoanelor infectate, 6.423 au fost declarate vindicate și externate din spitale. La nivelul județului, până joi, 7 mai, 30 dintre persoanele tratate la Spitalul Caritas din Roșiori, unitate mdecială suport COVID pozitiv, au fost externate după ce testele au ieșit negative.

În schimb, până la transmiterea știrii, 898 dintre persoanele infectate cu noul coronavirus au decedat, între acestea și șapte din Teleorman. Ultimul deces provocat de infecția cu SARS-CoV-2 a fost înregistrat la nivelul județului joi, 7 mai, în cazul unei femei de 69 de ani, din Țigănești, confirmată cu COVID-19 la finalul lunii martie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.