Politic

Opoziţia din Consiliul local al municipiului Alexandria… se abţine

Termenul de opoziţie este unul destul de clar, în sine, când vine vorba de politică. Adică, atunci când eşti în Opoziţie, faci opoziţie, sau, mai bine spus, eşti împotriva Puterii. De-a lungul timpului, Opoziţia a fost mai mult sau mai puţin vocală, în funcţie de ce partide/alianţe s-au perindat pe la Putere, mai precis, după posibilităţi.

În Teleorman, la fel ca mai peste tot în ţară, Opoziţia există sau, cel puţin, pretinde că există. Astfel că, la fiecare pas greşit al Puterii, Opoziţia reacţionează.

În acest sens, în Consiliul local al municipiului Alexandria, în cele mai multe cazuri, atunci când se supune la vot un proiect de hotărâre în cadrul şedinţelor ordinare/de îndată, Opoziţia nu e de acord cu Puterea, un lucru normal, de altfel.

Ciudat este faptul că, cei şase consilieri liberali din Consiliul Local Alexandria nu votează „împotrivă”, ci se abţin de la vot de cele mai multe ori.

Ce pare să nu ştie Opoziţia din Consiliul Local Alexandria e că varianta de mijloc nu este cea mai fericită şi că, în principiu, dacă vrei să ieşi în evidenţă votezi „împotrivă”, dacă „pentru” nu te prea ajută. Abţinerea e un fel de… „nu ştiu despre ce e vorba”. Sau, cum ar spune primarul Victor Drăguşin: „Stimaţi colegi care vă abţineţi, nu înteleg de ce vă abţineţi”. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.