Politic

Oficial / 10 primari PSD au trecut în tabăra PNL și candidează la locale din partea liberalilor

10 primari din rândul social-democraților din județ au trecut în tabăra PNL, în ultima perioadă, și vor candida din partea liberalilor la alegerile locale din 27 septembrie. Este vorba despre primarii din localitățile Vitănești (Simion Nedea), Băbăița (Stelea Vârtopeanu), Călinești (Gabriel Haită), Călmățuiu (George Valentin Nițu), Crângeni (Iulian Lică), Crevenicu (Adrian Constantin Iancu), Dobrotești (Ion Mănica), Drăcșenei (Ion Glonț), Slobozia Mândra (Marinel Ștefan) și Smârdioasa (George Pomojnicu), iar toți cei 10 edili și-au formalizat trecerea la PNL Teleorman.

Zvonurile potrivit cărora conducerea PNL din județ a reușit să aducă în tabăra liberală mai mulți primari PSD au fost dese, în ultima perioadă, însă Adrian Gâdea, președintele PSD Teleorman, le-a contrazis, recent, într-o conferință de presă, în care susținea că „sunt trei primari PSD care au făcut pasul către PNL, respectiv cei de la Vitănești, Smârdioasa și Călinești”. Cu toate acestea, cifrele îl contrazic, iar PSD Teleorman a pierdut 10 dintre primarii câștigați la alegerile din 2016, printre aceștia și edili vechi, a căror plecare din partid a fost o reală surpriză.

Cu cei 10 primari social-democrați trecuți în aripa liberală, PNL Teleorman intră în alegerile locale cu 41 de primării.

One Comment

  1. ORBservator

    Este momentul ca vălul minciunilor PSD-iste să fie dat la o parte.
    Primarii de bună credință aspiră la satisfacerea unor nevoi de comunicare sau se simt atrași de anumiți lideri politici, care-i pot inspira.
    Va fi o campanie în care PNL este deja câștigător, cu mulți PSD-iști cărora le-a fost rușine să “tragă” pentru Dăncilă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.