Social

Oferte de angajare pentru medici, şoferi şi îngrijitori pentru persoane vârstnice, în Spaţiul European

Monica DUMITRESCU

În această perioadă, prin reţeaua Eures sunt disponibile pentru români mai multe posturi în ţări din Uniunea Europeană, cele mai multe în Franţa, Anglia sau Italia. O firmă de recrutare caută pentru Franţa medici specialişti şi medici primari români în specializările: Anestezie, Radiologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Oncologie, Psihiatrie, Medicina muncii, Oftalmologie, Recuperare medicală şi balneologie care au cunoştinţe bune de limba franceză. Salariile brute lunare oferite încep de la 5.000 de euro pe lună.

O altă firmă de recrutare caută 20 de şoferi de tir care să lucreze în Europa. Angajatorii caută şoferi profesionişti de tir, cu permis de conducere C, E cu experienţă de minimum cinci ani în trafic internaţional, în Europa şi în mod special în Italia, şi care au cunoştinţe de limba italiană. Salariile oferite sunt cuprinse între 1.700 de euro şi 2.000 de euro

O altă ofertă este pentru 20 de românce care să lucreze ca îngrijitoare de persoane vârstnice în Anglia. Se cere permis de conducere categorie B şi cunoştinţe de limba engleză. Sunt acceptate pentru aceste posturi şi persoanele fără experienţă.

Posturile vacante în Uniunea Europeană sunt disponibile prin serviciul Eures care funcţionează şi în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, ultima zi în care se poate aplica pentru aceste posturi fiind 12 ianuarie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.