Social

Oferta locurilor de muncă în Teleorman – Persoanele necalificate şi cele cu studii medii sau profesionale au cele mai mari şanse de angajare

DSC04158Monica DUMITRESCU

În această perioadă, în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, sunt înregistrate un număr de 247 locuri de muncă, puse la dispozitie de către 30 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, servicii şi comerţ. Cele mai multe locuri de muncă vacante se adresează persoanelor cu studii medii şi profesionale pentru care sunt disponibile 128 locuri. Pentru persoanele necalificate sunt disponibile 97 locuri, în timp ce pentru persoanele cu studii superioare agenţii economici din judeţ pun la dispoziţie doar 22 locuri.

153 din totalul locurilor de muncă vacante la nivel judeţean sunt în municipiul Alexandria, unde 22 agenţi economici solicită 88 de persoane cu studii medii şi profesionale, 43 de persoane necalificate şi 22 de persoane cu studii superioare pentru domeniile: vânzări, alimentaţie publică, industrial, confecţii textile, servicii şi comerţ.

La Roşiorii de Vede sunt disponibile 66 locuri de muncă puse la dispoziţie de 6 agenţi economici în domeniile confecţiilor textile, industrial, alimentaţie publică, atfel: 36 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale şi 30 locuri pentru persoanele necalificate.

La Turnu Măgurele sunt disponibile doar 4 locuri de muncă, puse la dispoziţie de un singur agent economic, în domeniul industrial, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale, iar la Zimnicea sunt 24 locuri de muncă oferite de un agent economic, în domeniul confecţiilor textile, pentru persoanele necalificate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.