Eveniment

Oamenii legii i-au prins pe bărbații care au tâlhărit doi bătrâni din Mârzănești la începutul anului

Doi bătrâni din Mârzănești, soț și soție, cu vârste de 71 și 64 de ani, au fost bătuți și lăsați fără bani, în noaptea de 21 ianuarie, iar de atunci se fac cercetări pentru identificarea făptașilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria

Reprezentanții Poliției Teleorman au anunțat, vineri, că oamenii legii au identificat doi bărbați care au fost reținuți și duși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, împotriva acestora fiind luată măsura arestului preventiv pentru o perioada de 30 de zile, începând cu ziua vineri, 19 iunie.

În continuare, se efectuează cercetări în vederea recuperării prejudiciului și pentru stabilirea întregii activități infracționale, transmite Poliția Teleorman.

În noaptea de 21 ianuarie, tâlharii au intrat peste cei doi bătrâni, i-au agresat fizic și, sub amenințarea unui obiect contondent, i-au lăsat și fără o importantă sumă de bani pe care aceștia o aveau agonisită. În urma loviturilor primite, bătrânii au avut nevoie îngrijiri medicale și au fost transportați la spital.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.