Politic

O veste pentru liberalii teleormăneni: Crin Antonescu vine în Teleorman

Ioan DUMITRESCU

Vestea care vine pentru liberali, din eşalonul unu al Organizaţiei judeţene Teleorman a Partidului Naţional Liberal, către eşaloanele inferioare, constă în faptul că la sfârşitul săptămânii acesteia, preşedintele PNL, preşedintele Senatului României, Camera Superioară a Parlamentului, senatorul din Colegiul Alexandria-rural, intenţionează să mai vină o dată în judeţ, în Colegiul din care a ridicat 49.961 de voturi necesare pentru a deveni mai întâi parlamentar, iar mai apoi a deveni al doilea om în stat, după preşedintele Traian Băsescu. „Prins rău de tot cu treburile ţării”, preşedintele PNL va mai veni o dată în Teleorman pe data de 8 noiembrie, când va avea loc Conferinţa Judeţeană a PNL Teleorman.

Fost deputat de Teleorman în mandatul 2000-2004, astăzi senator în Colegiul 2 Teleorman şi preşedinte al Senatului României, Crin Antonescu, împotriva faptului că are un program foarte încărcat, chiar fiind excedat la un moment dat de treburile ţării, încearcă să-şi găsească timp să mai vorbească cu electoratul din Colegiu care l-a propulsat unde se află astăzi. Crin Antonescu, din înalta postură în care se află, se va întoarce în partea a doua a săptămânii acesteia şi va trece doar prin câteva localităţi ale Colegiului său, Alexandria-rural, mulţumindu-i şi măgulindu-i pe primarii liberali care vor fi vizitaţi, nemulţumindu-i pe ceilalţi, care trebuie să înţeleagă faptul că, într-adevăr, după ce au adus voturi PNL-ului şi lui Crin Antonescu, acesta chiar nu mai are timp disponibil să-l risipească în colegiu, de unde în mod normal, consilierii ar trebui să îi aducă ştirile şi nemulţumirile locuitorilor teleormăneni liberali, dar şi din alte formaţiuni politice.

Cert este că în decurs de două-trei ore, cât are la dispoziţie preşedintele Senatului României să le mai petreacă în colegiul care l-a promovat, prea multe nu se pot rezova, lămuri şi elucida. Prezenţa însă a senatorului Crin Antonescu în Teleorman, în propriul său colegiu, era şi aşteptată, şi dorită, şi poate va fi şi cheia nemulţumirii unor liberali şi chiar doar teleormăneni.

3 Comments

  1. Vai, Vai, Vai …. ce ocupat este dl. Antenescu!!!!!!. Ca pe la parlament nu prea da ca este prin judet si prin judet nu da ca este la parlament. Vai, Vai… Somn usor…..

  2. Este PENIBIL!!!Domnul Antonescu a fost intre 2000-2004, deputat de Teleorman!!!Nu a facut ABSOLUT NIMIC pentru judet!!!!Un IMPOSTOR ca multi altii!!!!!Creeatia imbarligatorului sef Almajanu!!!!De ras si de voie buna!!!!

  3. Este excelent că D-nul Antonesc își mai face timp să ajungă în fața electoratului care l-a ales. Întrebarea mea este: D-nul Crin va ține o conferință de presă, un open talk cu alegătorii ? va răspunde la ceva întrebări ?

    Sau va venii să-și bea cafeau în sediul PSD ?! Că de obicei asta face când vine în Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.