Eveniment

O provincie din China a donat Consiliului Județean Teleorman echipamente de protecție în valoare de 16.600 de dolari

Echipamente de protecție necesare pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în valoare de 16.600 de dolari, a primit Consiliul Județean Teleorman, prin Serviciul de Cooperare Internă și Internațională, de la Provincia Anhui din China, transmit reprezentanții instituției. Donația constă în 32.000 de măști de protecție și 360 de combinezoane, iar toate echipamentele primite vor fi distribuite cu prioritate către spitale, centre de îngrijire a persoanelor vârstnice și către Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Teleorman.

“Președintele Consiliul Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, mulțumește pe această cale partenerilor din Provincia Anhui, atât în numele cetățenilor din județ care vor beneficia de această donație substanțială, cât și în nume personal, pentru solidaritate și pentru sprijinul acordat județului Teleorman”, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Colaborarea dintre Județul Teleorman și Provincia Anhui a căpătat un cadru formal în anul 2010, când au fost create bazele pentru stabilirea liniilor de acțiune comune și ale potențialului de investiții. Legăturile de colaborare create atât la nivel instituțional, cât și în plan economic, de Consiliul Județean Teleorman, prin Serviciul de Cooperare Internă și Internațională, preced încheierea unui acord de înfrățire a Județului Teleorman cu Provincia Anhui din Republica Populară Chineză.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.