O persoană a fost rănită grav în urma unui accident rutier la Furculeşti

Un accident rutier în urma căruia o persoană a fost grav rănită a avut loc duminică, 4 februarie, pe drumul naţional DN 65E, în afara localității Voievoda, comuna Furculesti, potrivit reprezentanţilor IPJ Teleorman.

Evenimentul rutier a fost sesizat prin numărul unic de urgenţă 112, în noaptea zilei de duminică, iar la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul I.P.J. Teleorman.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că un şofer în vârstă de 28 de ani, din Uda Clocociov, care conducea din direcţia Furculești către Zimnicea, nu a redus viteza de deplasare într-o curbă la stânga, semnalizată corespunzător, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit cu autoturismul pe un teren agricol.

În urma accidentului, pasagerul din stânga spate, un bărbat în vârstă de 59 de ani, a fost rănit grav şi transportat la spital, unde i s-a pus diagnosticul de “fractură de coloană”.

Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal, potrivit reprezentanţilor IPJ Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code