Politic

O întrebare, un răspuns – Poate lua Udrea oameni și voturi din PDL Teleorman?

Ne răspunde Florin Titirișcă, președintele PDL Alexandria, cel mai expus la un asemenea pericol…

“Nu va lua nimic, nici un vot şi nici un om, poate cine știe ce rătăcit. Și nu numai în Alexandria, ci şi în tot județul. Ce a fost de luat a luat atunci când s-a făcut PMP. La recentele alegeri pentru Parlamentul European, Partidul Mișcarea Populară, care a avut drept emblemă pe doamna Udrea, a obținut doar 3,8 la sută din voturile exprimate. Și să nu uităm că au mai fost în campanie şi Macovei şi Preda și Baconschi şi nu au convins electoratul din Teleorman. Mai repede rupea ceva voturi şi oameni din PDL Cristian Diaconescu, care era mai pe calapodul electoratului din Teleorman. Oricum, nu are prea mari șanse să fie votată, doamna Udrea în Teleorman. Cred că va lua, până la urmă, tot trei, trei și ceva, ca la europarlamentare”. (Gh.P.)

4 Comments

 1. observator

  Dragane cum poti debita o asemenea prostie cand neica nimeni asta boicoteaza toate sedintele CL-ului numai de dragul de a se face si el cunoscut? Hai sa fim seriosi!

 2. Si Titirisca voteaza PSD !!!!!

 3. laurentiu

  dupa voi ar trebui sa lase judetul in ,,pace” si Udrea si Johanis si Macovei..si in genaral sa fie lasat in pace cam de toata lumea..! deja ,,dormim in pace” aici cu toti..! inca putin somn si ne vom duce dracu” de tot..

 4. Alexandru Trifan

  ,,,,
  Ar fi bine ca ELENA UDREA sa lase Teleormanl in pace,
  pentru ca si asa este BULVERSAT LA MAXIM,,,,,,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.