O firmă din Nanov primește aproape 6,5 milioane de lei pentru servicii de întreţinere a drumurilor administrate de SDN Alexandria

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a achiziţionat, de la două firme, servicii de întreţinere a drumurilor pentru Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti, pentru o perioadă de 36 de luni, valoarea acordului-cadru fiind estimată la peste 27 de milioane de lei, fără TVA. Licitația a fost câștigată de două firme, respectiv Spring Road Cargo din Teleorman, şi Luconsa BM din Galaţi, iar contractul vizează efectuarea de lucrări de întreţinere periodică – tratamente bituminoase executate la rece, pe drumurile din administrarea DRDP Bucureşti.

Potrivit datelor publicate pe SEAP, firma din Nanov va primi 6.437.530,81 de lei fără TVA, pentru întreținerea drumurilor administrate de Secția de Drumuri Naționale Alexandria.

Tot potrivit SEAP, firma din județ care a câștigat licitația se află pe strada Baloseni din localitatea Nanov. La adresa indicată, nici urmă de vreun detaliu care ar putea duce cu gândul că acolo își desfășoară activitatea vreo firmă, mai ales una care se ocupă de întreținerea drumurilor.

Înființată în anul 2014, Spring Road Cargo a câștigat, un an mai târziu, licitația organizată de Consiliul Județean Teleorman pentru realizarea de lucrări de întreținere curentă și periodică pentru drumurile județene, contractul având o valoare estimată totală de 18.567.527 de lei, fără TVA. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code