Eveniment

O femeie din Brânceni a fost violată de un tânăr de 17 ani

În ziua de 27 martie 2014 poliţiştii din cadrul postului de poliţie Brânceni au fost sesizaţi de către B. Elena de 61 de ani cu privire la faptul că în cursul nopţii 26/27.03.2014 a fost victima unei infracţiuni de viol.

În baza sesizării poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că autorul a pătruns în curtea imobilului părţii vătămate prin escaladarea gardului împrejmuitor de unde prin spargerea geamului de la uşa de acces a intrat în locuinţă, iar prin folosirea actelor de violenţă şi prin ameninţarea cu un cuţit a întreţinut relaţii sexuale împotriva voinţei ei.

Partea vătămată a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale după care a fost transportată la Serviciul de Medicină legală în vederea efectuării constatării medico-legale.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate a fost identificat autorul în persoana lui M. Costin de 17 ani din aceeaşi localitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşrii infracţiunii de viol şi violare de domiciliu, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 218, alin. 1 şi 224 alin. 1 şi 2 din Codul Penal.

Autorul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore urmând  să fie prezentat Judecătoriei Alexandria cu propunere de arestare preventivă.(C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.