Economie

O delegaţie a MADR, condusă de secretarul de stat Daniel Botănoiou, va participa la instruirea fermierilor din Teleorman

Prefectul Judeţului Teleorman, Carmen Daniela Dan, directorul APIA Teleorman, Eugen Coman, reprezentanţi ai OJFIR Teleorman şi ai DADR Teleorman, vor avea miercuri, începând cu ora 18.00, în Amfiteatrul Universităţii Valahia, Filiala Alexandria, unde va avea loc o întâlnire cu fermieri din judeţ şi primarii localităţilor, la care va participa şi o delegaţie din partea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, condusă de domnul secretar de stat, Daniel Botănoiou, care va veni însoţit de directorul AM PNDR şi alţi specialişti din cadrul ministerului.

Întâlnirea are în vedere informarea fermierilor şi primarilor teleormăneni cu privire la punerea în aplicare a prevederilor legale pentru aprobarea schemelor de plăți care se aplică în agricultură în perioada 2015-2020. De asemenea, se va discuta şi despre plata ajutorului de minimis la care se face referire în HGR nr. 865 din 7 octombrie 2014, privind aprobarea schemei „Ajutoare de minimis pentru compensarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice manifestate în perioada ianuarie-august 2014 care se acordă în agricultură, în sectorulvegetal”, ca de altfel şi despre liniile de finanțare deschise la această dată, respectiv măsurile 4.1 şi 6.1, măsuri pentru GAL-uri, dar şi despre cele ce se preconizează a fi deschise. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.