Sport

O decizie neașteptată – Mircea Cristescu a fost demis de la FCM Alexandria!

De câteva zile, multă lume vorbește despre demiterea din funcția de antrenor al echipei FCM Alexandria a lui Mircea Cristescu. Acestuia se pare că i s-au imputat ratarea campionatului și a promovării în Liga a 3-a, după cum și o anumită stare de tensiune existentă la nivelul vestiarului.

Fără să fie confirmat sau infirmat zvonul respectiv (deși prin mediile fotbalistice județene se vorbește de o manieră categorică acest lucru), rămâne un singur semn de întrebare în această situație, în care antrenorul Cristescu a fost demis: de ce antrenorul FCM-ului a fost prezent săptămâna trecută, când s-au făcut negocierile cu jucătorii pentru noul sezon, dar și ce strategie se va adopta pe viitor, cu ce jucători ș.a.m.d.

Demiterea lui Mircea Cristescu se pare că a antrenat și plecarea antrenorului secund Sorin Albeanu, cel care a fost considerat, la un moment dat, chiar o alternativă pentru postul de “principal”, dar s-a auzit că ar fi refuzat, politicos, din motive personale, propunerea.

În aceste condiții, numele cel mai vehiculat pentru preluarea FCM-ului din această vară este Romulus Ciobanu, fost antrenor al echipei în perioada 2009-2010. Revenirea acestuia “în atenție” este foarte interesantă, atâta vreme cât opțiunile de până acum vizau antrenori localnici, cât și jucători localnici. Rămâne de văzut cum se va rezolva această situație și urmează să vă informăm, la momentul potrivit.

B. Pană

3 Comments

 1. fostantrenor

  aduce-ti cei trei jucatori de valoare de la branceni -Olteanu,Descultu si Magureanu toti alexandreni si ve-ti promova cu siguranta

 2. litbarschi

  Pe cine vrei sa pacalesti bogdane cu „decizie neasteptata”,
  cristescu demis.
  Ce s-a intamplat este ceva normal,dupa ratarea obiectivelor,si mai termina cu albeanu,ca nu are nici o treaba .
  Albeanu viseaza,ca copii de la css sa joace la echipa mare.
  Daca vreti la liga 5,6,punetil pe albeanu,cristescu macar a terminat pe locul 2.

 3. Stai cuminte cu parnaia ta de albeanu,ca asta la mancat pe cristescu.
  A venit la jumatea campionatului,sa il ajute pe cristescu,
  Ar trebui sa vina florea voicila ,si sa ii dea o sansa lui dan voicila,ca antrenor.
  Dan voicila antrenor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.