Sport

O consecinţă a rezultatelor slabe de până acum – Jucătorilor de la FCM Alexandria li s-au tăiat salariile cu 30%!

fcmUltima lună a fost una plină de frământări pentru FCM Alexandria, echipă care s-a îndepărtat serios de principalul obiectiv al sezonului, promovarea în Liga a 3-a. Înfrângerea de la Buzescu (din etapa a 4-a), 0-1, coroborată cu eşecul acasă cu principala contracandidată la titlu, Sporting Turnu Măgurele (etapa a 8-a, cu acelaşi scor), au îndepărtat serios pe alexăndreni de prima poziţie. Înlăturarea antrenorului Gabi Lungu de pe bancă şi aducerea antrenorului Romulus Ciobanu se spera să ducă la evitarea oricăror paşi greşiţi, numai că, deocamdată, lucrurile nu stau aşa cum se vroia. Iar remiza din jocul cu unirea Brânceni (2-2 în etapa a 12-a, tot acasă) a arătat problemele serioase existente în lotul FCM-ului. Consecinţa rezultatelor care au îndepărtat la 6 puncte de locul 1 pe FCM Alexandria a fost şedinţa de acum câteva zile, ţinută de preşedintele clubului, Bogdan Ciobanu. Acesta a precizat măsurile care s-au luat ca urmare a rezultatelor slabe de până acum: “S-au luat măsuri la nivelul jucătorilor, dar şi al staffului. Am considerat că trebuie să reacţionăm, şi am stabilit ca la toţi jucătorii să li se reducă drepturile salariale cu 30%. Cât se credeau ei de fotbalişti, acum sperăm că s-au liniştit! Şi banii respectivi au fost luaţi inclusiv antrenorilor, deci să nu creadă cineva că nu putem să nu luăm măsuri cu ei. Mai grav este faptul suntem la 6 puncte de primul loc, dar sperăm să recuperăm din diferenţa aceasta”.

De asemenea, antrenorul Romulus Ciobanu a făcut câteva precizări referitoare la situaţia în care se află FCM Alexandria la acest moment, implicit ce s-a întâmplat în jocul cu Unirea Brânceni. Iată părerea tehnicianului în vârstă de 37 de ani referitoare la FCM Alexandria la acest moment.

“Nici acum nu-mi explic ce s-a întâmplat cu jucătorii în primele 30-35 de minute în jocul cu Brânceni… avem o problemă de percepţie a fenomenului fotbalistic, jucătorii caută fel şi fel de scuze, din cele mai curioase, iar pe mine mă îngrijorează în primul rând faptul că nici jucătorii cu experienţă nu evită asemenea eschive”;

“Avem un lot valoros la FCM, cel puţin pentru nivelul Ligii a 4-a, un lot care poate reuşi obiectivul propus, promovarea. Totuşi, eu consider că ne-ar mai trebui doi-trei jucători, pentru că nu avem, concurenţă pe posturi. Dacă vreun jucător ni se accidentează sau este suspendat, trebuie să improvizăm, n-avem acea concurenţă reală în lot”;

“La Alexandria am venit în clipa când am fost sunat, s-a creat o relaţie pe care nu pot să o explic, dar aici mă simt ca la a doua mea casă. N-am ezitat să accept oferta, chiar dacă vin la acest nivel, însă se poate spune că este un pas în spate pentru mine, ca antrenor”.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.