Eveniment

Numiri în conducerea învăţământului teleormănean – Anca Vasile, noul inspector general adjunct

IMG_4041Monica DUMITRESCU

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman este acum completă, după ce pe postul de inspector şcolar general adjunct, eliberat în urmă cu aproximativ 7 luni în urma demisiei prof. Emilian Vrăjitoarea, a fost numită prof. Anca Irina Vasile.

Învestirea a avut loc miercuri, 10 septembrie, şi a fost oficiată de prefectul judeţului, Dan Carmen Daniela, care a dat citire ordinului ministrului Educaţiei prin care prof. Anca Irina Vasile a fost numită în funcţia de inspector şcolar general adjunct prin detaşare în interesul învăţământului până la organizarea concursului pentru ocuparea acestei funcţii, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar 2014-2015.

Anca Vasile este profesoară de limba şi literatura română, are gradul didactic I şi este doctor în filologie. Până acum a activat la Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare” din Alexandria.

Tot în cadrul aceleiaşi ceremonii a fost schimbat directorul Casei Corpului Didactic Teleorman. În locul prof. Cătălina Simona Bălaşa, care a solicitat întoarcerea la catedră, a fost numită Monica Ioana Cristea, profesor de la Colegiul Tehnic “David Praporgescu” din Turnu Măgurele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.